Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Kako prejeti prvi bonus pologa

  1. Kliknite tukaj za prehod na ekran s pologom.
  2. Izberite način pologa.
  3. Vnesite kodo bonusa (iz seznama spodaj) v polje za polog.
  4. Količina bonusa bo dodana na vaš račun takrat, ko boste dosegli določeno število trgovalnih točk. Prosimo poglejte si Pogoje uporabe bonusov spodaj.
Najmanjši znesek pologa Višina bonusa Zahtevano število trgovalnih točk Koda za bonus
200 € 55 € 50 Welcome
500 € 150 € 100 BRONZE
1.000 € 200 € 150 SILVER
5.000 € 1.000 € 700 GOLD
10.000 € 1.800 € 1500 PLATINUM
50.000 € 9.000 € 8000 DIAMOND
  • Vsak instrument da različno število TPoints (trgovalnih točk) na število poslov – KLIKNITE TUKAJ za ogled celotnega seznama instrumentov.
  • ** Ta koda bonusa velja za samo za promocije posebnega bonusa. Koda posebnega bonusa bo objavljena v ustrezni promociji posebnega bonusa.
Slika dveh grafov z darilom v ozadju

Bonusovi Pogoji uporabe

  1. Od časa do časa vam lahko Plus500 ponudi dodatne promocije bonusov, ki vam bodo ponujeni po prednastavljenih kriterijih in po presoji Plus500. Če ste upravičeni do takega bonusa, boste vse podrobnosti dobili v sporočilu v vašem Plus500 računu in/ali obvestilu preko e-pošte.
  2. Ustrezni bonus bo na voljo za dvig šele takrat, ko boste dosegli najnižji trgovalni obseg, kar se kaže v trgovalnih točkah.
  3. Trgovalne točke bodo uporabljene za izpolnitev zahtev posameznega čakajočega bonusa v kronološkem vrstnem redu. Takoj, ko zadovoljite pogoje prvega bonusa, boste pričeli z zbiranjem trgovalnih točk za vaš naslednji čakajoči bonus, in tako naprej. Trgovalnih točk ni mogoče prenašati med bonusi.
  4. Vsi bonusi potečejo po 90 dneh (razen, če je navedeno drugače), če ni zadoščeno minimalnim zahtevam trgovalnega obsega.
  5. Za vsak tip bonusa je ponujen le en bonus na gospodinjstvo, tj. stranke, ki so v sorodu z drugimi strankami glede na: ime, telefonsko številko, hišni naslov, e-poštni naslov, IP naslov, ime na kreditni / debetni kartici, številko kreditne / debetne kartice, ID računalnika in glede na katerokoli drugo obliko identifikacije.
  6. Če bonusa ne želite prejeti, potem ne vnašajte kode bonusa, ko to od vas zahteva program oz. nam to lahko tudi sporočite s klikom na "Kontaktirajte nas" na spletni strani Plus500 ali preko menija "Pomoč" na trgovalni platformi Plus500.
  7. Plus500 ne odgovarja za izgube, ki bi jih utrpeli s trgovanjem z bonusom.
  8. Ta ponudba je podvržena Pogodbi o uporabi. Zloraba ponudbe lahko privede do preklica bonusa oz. dobička, ki je bil generiran z bonusom.
  9. Plus500 si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, umakne ali omeji promocijo bonusa.
  10. Plus500 je arbiter bonusa 'zahteve' / 'pogoji' in vseh povezanih zadev.

Zakaj Plus500?

Varnost in zaščitenost

Vaši podatki so varni, sredstva pa so na ločenih bančnih računih v skladu z regulatornimi zahtevami.

Profesionalna podpora

Neprekinjena podpora strankam v več jezikih.

Regulirano

Plus500CY Ltd je avtorizirana in regulirana s strani Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo (št. licence 250/14)

Zanesljivost

Plus500 Ltd je podjetje FTSE 250, ki kotira na glavnem trgu londonske borze.
Potrebujete pomoč?
24-urna podpora