Zakaj moj depozit ni bil uspešno izveden?

  • Dokončanje verifikacije računa: v nekaterih primerih sredstva, ki jih želite prenesti, niso prišteta vašemu stanju na računu morebiti zaradi postopka verifikacije računa, morebiti zaradi postopka verifikacije plačilne metode. V tem primeru boste ustrezno obveščeni.
  • Dokončanje postopka pologa: preverite, ali ste izvedli celoten postopek pologa. Npr., če sredstva polagate iz PayPal/Skrill računov (če je taka metoda v vaši regiji na voljo), morate polog dokončati preko ustrezne spletne strani.
  • Plačilna metoda na en račun: določena plačilna metoda je lahko aktivna le na enem računu. Če je vaša plačilna metoda že registrirana na drugem računu, sredstev ne boste mogli prenesti z uporabo vaše debetne/kreditne kartice ali spletnim nakazilom.
  • Omejitve pri pologu: če naletite na napako, ki vas opozarja, da ste dosegli mejo pologa ali pologa ne morete opraviti iz kakršnegakoli drugega razloga, vas prosimo, da nas za več informacij kontaktirate s klikom na povezavo “Pišite nam”.
Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,5% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.