Ali Plus500 zaračunava trgovalne provizije?

Plus500 se v glavnem financira preko "tržnega razpona". Primer: pri trgovanju z EUR/USD, če je kupna postavka 1,3128, potem je prodajna postavka 1,3126, kar pomeni tržni razpon 2 pipov. V nasprotju z drugimi ponudniki, ki zaračunavajo provizije, Plus500 ne zaračunava nobenih provizij na posel.

Kakorkoli, zaračunamo lahko dodatne storitve, navedene spodaj:

Nočno financiranje - Znesek nočnega financiranja se doda ali odvzame z vašega računa, ko imate pozicijo po določenem času ("čas nočnega financiranja").
Čas nočnega financiranja in odstotek dnevnega nočnega financiranja si lahko ogledate na povezavi "Podrobnosti" poleg imena instrumenta na glavni strani platforme.

Strošek neaktivnosti - strošek do 10 $, če tri mesece ne boste uporabljali trgovalne platforme. S tem kompenziramo delovanje storitve, čeprav ni bila uporabljena. Vedite pa, da se strošek zaračuna le računu s pravim denarjem in le takrat, ko je na računu dovolj sredstev. Da bi se izognili strošku, se občasno prijavite v trgovalno platformo, saj to predstavlja zadostno aktivnost, zaradi katere vam neaktivnosti ne bomo zaračunali.

Zagotovljena stop naročila - če izberete to opcijo, vedite, da je zaradi zagotavljanja ustavitve vaše pozicije po določeni postavki (ceni) podvržena širšemu razponu. Za več informacij si preberite FAQ temo “Trgovanje” → “Kaj pomeni zagotovljeno stop naročilo?

* Za več informacij glede stroškov se obrnite na Pogodbo o uporabi

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,6% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.