Ponujate storitev obnovitve?

Večina instrumentov, ki jih ponujamo in ki temeljijo na terminskih pogodbah, vsebujejo datum obnovitve. Ta podatek lahko najdete s klikom na povezavo "Podrobnosti" na glavnem zaslonu trgovalne platforme poleg vsakega instrumenta.
Ko terminska pogodba doseže datum, ki je nastavljen kot datum samodejne obnovitve za ta instrument, se vse odprte pozicije in naročila samodejno obnovijo na naslednjo terminsko pogodbo s strani Plus500, in sicer brezplačno.
Da bi izničili učinek na vrednotenje odprtih pozicij glede na spremembo cene dotičnega instrumenta za novo pogodbeno obdobje, se izvrši kompenzacijska sprememba, s katero lahko obdržite vaše odprte pozicije, ne da bi to vplivalo na vašo stopnjo kapitala. Stop naročila in limitirana naročila se prav tako sorazmerno spremenita in tako odražata ceno nove pogodbe. Vrednost vaše pozicije še naprej upošteva učinek gibanja trga glede na vašo začetno stopnjo ob odprtju.
Za več informacij o izračunu sprememb obnovitev si preberite: "Kaj je sprememba pri obnovitvi?"

Če terminska pogodba ni podvržena obnovitvi, se bo pozicija zaprla po datumu poteka, ki je bil nastavljen za instrument, prav tako na voljo preko povezave "Podrobnosti". Za več informacij o poteku pozicij si preberite: "Kaj je datum poteka instrumenta?"

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,5% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.