Zakaj moram naložiti moj dokument s sliko in druge dokumente?

Zaradi naših pravnih in regulacijskih obvez mora Plus500 verificirati vašo identiteto in naslov bivališča, zaradi česar potrebujemo vaš osebni dokument s sliko in podatke oz. dokumentacijo o bivališču.
Ko pri Plus500 odprete račun, se strinjate z vsemi zakoni in regulacijami, ki se tičejo pranja denarja in financiranja terorizma, vključno, a ne omejeno na, zahteve za posredovanje sprejemljivega dokazila o vaši identiteti, naslovu bivanja, izvoru denarja, itd. Plus500 z vami ne bo vzpostavil poslovnega odnosa, če vaša identiteta in naslov bivališča nista bila uspešno verificirana in/ali vsi potrebni dokumenti niso bili poslani in verificirani. S tem želimo pred prevaro zaščititi tako vas kot nas, pa tudi zaščititi vašo zasebnost, zaradi česar je ta postopek sestavni del našega skrbnega pregleda. Plus500 si pridržuje pravico do uvedbe novih pregledov, če bo to potrebno.

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,5% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.