Kolikšen je čas procesiranja vsake metode?

Okvirni čas za obdelavo zahtevka za dvig sredstev je običajno en delovni dan, v katerem lahko opravimo različne varnostne preglede pred dejanskim izplačilom. Prejetje plačila je odvisno od plačilne metode in časa procesiranja posrednika.
Pred dvigom si na trgovalni platformi lahko ogledate minimalne zahteve, ki veljajo za vsako vrsto plačilne metode. Procesiranje zahtevka za dvig z manjšim zneskom od minimalnega vam lahko bremeni račun z dodatnimi stroški.

Spodaj so navedeni načini (metode) dviga, ki jih ponujamo. Nekateri načini morda v vaši regiji niso na voljo:

Elektronske denarnice - PayPal ali Skrill. Sredstva bi po končani obdelavi vašega zahtevka po dvigu sredstev morali prejeti v vašo e-denarnico, in sicer po obdelavi vaše e-denarnice.
Bančno nakazilo - neposreden transfer sredstev od banke do banke.Sredstva bi po končani obdelavi vašega zahtevka po dvigu sredstev morali prejeti na vaš bančni račun. Čas prispetja je odvisen od časa obdelave vaše banke in pristojnega organa.
Kreditne kartice - sredstva bi morala biti poslana na bančni račun, povezan z relevantno kartico glede na obdelovalni čas vsake banke.

Naša politika je takšna, da tam, kjer lahko, denar prenesemo na isti račun, od koder je bil položen. Primer: če uporabnik opravi polog s kartico Visa, bomo najprej vedno poskusili prenesti sredstva na isto kartico Visa. Po avtorizaciji vašega zahtevka za dvig sredstev bomo sredstva nakazali na uporabnikovo kartico Visa. Povračilo denarja bi moralo biti vidno na tem računu v roku nekaj delovnih dni in v naslednjem mesečnem izpisku stanja.

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,5% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.