Kdaj je potrebno prevzeti sredstva na PayPalu?

Če želite izvesti dvig sredstev preko storitve PayPal in če je storitev na voljo v vaši regiji, se lahko zgodi, da se boste morali prijaviti v vaš PayPal račun in prevzeti sredstva, preden se le-ta prištejejo vašemu skupnemu stanju na PayPalu.

Pred prevzemom sredstev boste morda morali potrditi vaš PayPal e-poštni naslov. Za potrditev naslova izberite "Verifikacija e-poštnega naslova” in vnesite vaše prijavne podatke za PayPal. To povezavo imate v sporočilu, ki vam je bilo poslano na e-naslov, ko ste odprli vaš PayPal račun. E-naslov si lahko na vašem PayPal računu tudi spremenite: “Profil” → “email” → “add/edit”. Če boste potrebovali pomoč, kontaktirajte PayPalovo službo za pomoč in podporo.

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Kontaktirajte nas!
E-pošta

Pogodbe na razliko so kompleksni instrumenti in prinašajo veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Pri trgovanju s pogodbami na razliko pri tem ponudniku denar izgubi 80,5% računov malih vlagateljev. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji, in ali se lahko odločite za veliko tveganje, da boste izgubili denar.