Opozorila

Prejmite e-poštno sporočilo, SMS in potisno obvestilo v realnem času glede na:

Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja.

iPad and iPhone showing Alerts screen in the Plus500 application

Začetek

Nastavitev opozorila je brezplačna in preprosta, na voljo pa je za vse naprave. Opozorila lahko ustvarite s klikom na ikono za opozorila (  ) na glavnem ekranu za trgovanje, prav tako pa si lahko ogledate, spremenite ali odstranite opozorila v Opozorila, ki se nahaja v meniju aplikacije (za mobilne telefone in tablice) oz. v stranskem meniju WebTraderja.

Kako nastaviti opozorilo:

1. Kliknite na ikono za opozorila

alerts-screen-icon

2. Nastavite vrednosti opozorila

alerts-screen-set

3. Bodite obveščeni v realnem času

"Cenovno opozorilo - EUR/USD
dosiahlo 0.9765"

Cena

Odzovite se na gibanje cen, ko se le-te zgodijo

Nastavite si opozorila glede cene in bodite obveščeni, ko instrument doseže določeno prodajno oz. kupno ceno.

Primer:

Želite vedeti, kdaj bo kupna cena nafte dosegla 49.81 $, saj verjamete, da se bo dvignila. Nastavite opozorilo glede cene in če nafta doseže to stopnjo, boste obvestilo prejeli na način, ki ste ga nastavili (e-pošta/SMS/potisno).

alerts-screen-price

Sprememba v % (dnevna ali urna)

Prejmite takojšnje opozorilo glede dviga ali padca v odstotkih

Uporabite opozorila spremembe v %, če želite prejemati obvestila, ko absolutna sprememba cene instrumenta (pozitivna ali negativna) doseže določeno stopnjo. Opozorila spremembe v % lahko prav tako nastavite tako, da se pojavijo na dnevni ali urni osnovi.

Primer:

Želite biti obveščeni, ko cena zemeljskega plina naraste za 0,80 % v primerjavi z zadnjo trgovalno sejo. Po nastavitvi opozorila globalen dogodek ceno dvigne za več kot 0,80 %, vi pa prejmete opozorilo, preko katerega se lahko neposredno povežete na vaš račun.

alerts-screen-change

Mnenja vlagateljev (kupci v % vs prodajalci v %)

Preverite, kako drugi trgujejo v realnem času

Mnenja vlagateljev je edinstveno orodje obveščanja, ki se samodejno sproži, ko odstotek kupcev ali prodajalcev (kjer so vključeni samo uporabniki Plus500) doseže določeno stopnjo.

Primer:

Trenutni trend na trgu za USA 500 je 51 % kupcev, 49 % prodajalcev. Želite biti informirani, ko % kupcev doseže ali preseže 56 %, zato primerno nastavite opozorilo glede mnenj vlagateljev.

alerts-screen-sentiment
24-urna podpora
Potrebujete pomoč?
24-urna podpora

Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja.