Zaščita sredstev uporabnikov

Zaščita sredstev uporabnikov

Ko odprete račun pri nas, bomo vaša sredstva hranila v skladu s pravili Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo za ravnanje s sredstvi strank. V skladu s temi pravili, položimo sredstva vsake stranke na ločen odjemalčev bančni račun.

Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Trgovanje s CFD-ji morda ni primerno za vas. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja. Please consider our Risk Disclosure Statement and our User Agreement before using our services. Prosimo, da si pred uporabo naših storitev preberete Izjavo o tveganju in Pogodbo o uporabi.
Zaščita sredstev uporabnikov
Vsa sredstva stranke se držijo na ločenem bančnem računu v skladu s pravili Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo za ravnanje s sredstvi strank. 
Podjetje Plus500CY Ltd za zaščito pred tveganji uporablja le lastna sredstva. 
Podjetje Plus500CY Ltd denarja maloprodajnih strank ne predaja podjetjem za zaščito pred tveganji. 
Podjetje Plus500CY Ltd ne vlaga v špekulativne pozicije na trgu. 
Podjetje Plus500CY Ltd ni izpostavljeno nevarnostim zaradi podjetniškega ali državnega dolga. 
Plus500CY Ltd regulira CySEC 
Podjetje Plus500CY Ltd ne vlaga sredstev maloprodajnih strank. 

Odškodninski sklad za vlagatelje

Plus500 sodeluje v Odškodninskem skladu za vlagatelje za stranke investicijskih podjetij, reguliranih v Republiki Ciper. Plus500 vam nudi varnost, sredstva, globalno pokritost in usluge mednarodne organizacije z več kot 1.000.000 strankami po vsem svetu, ki izvaja na milijone transakcij mesečno. Nadalje, Plus500 je prosta dolga, ima znatno likvidnost in regulatorne kapitalske rezerve, ki precej presegajo zakonske zahteve. Več o tem:Odškodninski sklad za vlagatelje