Doplačila

Samo razpon

Za razliko od drugih ponudnikov teh storitev, ki za vsako trgovanje zaračunajo provizijo, pa podjetje Plus500 ne zaračunava provizij za trgovanje.

Premija

Če pustite pozicijo odprto po koncu poslovnih ur in do naslednjega trgovalnega dne, ste jo uradno imeli odprto čez noč, kar zahteva financiranje. Premija za financiranje se na vaš račun doda (za kratke pozicije) ali se z računa odvzame (za dolge pozicije), da se pokrije korist/strošek povezanega financiranja. Čas premije (čas zaprtja trga) posameznega inštrumenta je prikazan na zavihku s podrobnostmi.

Za ogled premije za financiranje in »% na dan« za posamezen inštrument odprite glavni zaslon, izberite želeni inštrument in na desni strani vrstice kliknite »Podrobnosti«.

Opomba: če je pozicija odprta v petek in se ohranja odprta čez noč do naslednjega ponedeljka, se naslednji trgovalni dan na vaš račun doda ali z računa odvzame trikratna dnevna premija, kar obsega obdobje celotnega vikenda.

Doplačilo za neaktivnost

Vstopnica do 10 USD bo zasežena, če trgovalna platforma ostane neuporabljena ali mirujoča za časovno obdobje, kot je določeno v Pogodbi z uporabnikom. To je kompenzacija za strošek, ki je nastal pri oblikovanju, da je ta storitev na voljo, čeprav je morda ne uporabljate.

* Za več informacij glede stroškov se obrnite na Pogodbo o uporabi