Plus500 - Glavni sponzor
Atletika iz Madrida

Trgujte z delnicami, indeksi, surovinami, devizami (forex) in opcijami preko našega CFD-instrumenta

Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Trgovanje s CFD-ji morda ni primerno za vas. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja. Please consider our Risk Disclosure Statement and our User Agreement before using our services. Prosimo, da si pred uporabo naših storitev preberete Izjavo o tveganju in Pogodbo o uporabi.

Raziščite naše številne finančne instrumente

Izvedite več

"Zelo smo veseli, da smo vstopili v ta sporazum s Plus500. To je razburljivo obdobje za klub, saj tako kot Plus500 - povečujemo naš mednarodni odtis. Prepričani smo, da bo to partnerstvo s Plus500 prispevalo k napredku in zato se veselimo našega potovanja z njimi."

Miguel Ángel Gil Marín, generalni direktor Atletika iz Madrida

Trgujte s Plus500 lastniškimi platformami za trgovanje

"Počaščeni smo, da sodelujemo s tako cenjenim nogometnim klubom, kot je Atletiko iz Madrida, ki si je v svoji 110-letni zgodovini zgradil močan renome. Atletiko Madrid je pripraven za nas, saj je Evropa naša največja baza strank, in z njimi delimo strast v prizadevanju za uspeh, saj imamo visoka etična načela v preglednosti in v spoštovanju naših kupcev, privržencev, partnerjev in zaposlenih."

Gal Haber, Managing Director Plus500