Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Trgovanje s CFD-ji morda ni primerno za vas. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja. Please consider our Risk Disclosure Statement and our User Agreement before using our services. Prosimo, da si pred uporabo naših storitev preberete Izjavo o tveganju in Pogodbo o uporabi.

Časovno omejene promocije

Kako do bonusa za prvi polog

 1. Za prijavo v spletno trgovanje WebTrader kliknite tukaj.
 2. Kliknite "Trgovanje za pravi denar".
 3. Kliknite "Odpri nov račun".
 4. V spodnjem levem kotu kliknite "Upravljanje sredstev".
 5. Izberite način pologa.
 6. V polje za polog vnesite kodo za bonus (iz spodnje tabele).
 7. Znesek bonusa bo dodan na vaš račun, ko boste dosegli zahtevano število trgovalnih točk.
Najmanjši znesek pologa Višina bonusa Zahtevano število trgovalnih točk Koda za bonus
100 € 30 € 50 FIRST100
500 € 150 € 150 FIRST500
1.000 € 200 € 200 FIRST1000
5.000 € 1.000 € 1000 FIRST5000
200 € 60 € 60 **
 • Za vsak inštrument prejmete različno število trgovalnih točk (Trader Points – TP), glede na trgovano količino – KLIKNITE TUKAJ za prikaz celotne tabele inštrumentov.
 • ** Ta bonus koda velja le za posebne bonus promocije. Posebna bonus koda bo objavljena v ustrezni posebni bonus promociji.

Bonusovi Pogoji uporabe

 1. Od časa do časa vam lahko Plus500 ponudi dodatne promocije bonusov, ki vam bodo ponujeni po prednastavljenih kriterijih in po presoji Plus500. Če ste upravičeni do takega bonusa, boste vse podrobnosti dobili v sporočilu v vašem Plus500 računu in/ali obvestilu preko e-pošte.
 2. Ustrezni bonus bo na voljo za dvig šele takrat, ko boste dosegli najnižji trgovalni obseg, kar se kaže v trgovalnih točkah.
 3. Vsi bonusi potečejo po 90 dneh (razen, če je navedeno drugače), če ni zadoščeno minimalnim zahtevam trgovalnega obsega.
 4. Za vsak tip bonusa je ponujen le en bonus na gospodinjstvo, tj. stranke, ki so v sorodu z drugimi strankami glede na: ime, telefonsko številko, hišni naslov, e-poštni naslov, IP naslov, ime na kreditni / debetni kartici, številko kreditne / debetne kartice, ID računalnika in glede na katerokoli drugo obliko identifikacije.
 5. Če bonusa ne želite prejeti, potem ne vnašajte kode bonusa, ko to od vas zahteva program oz. nam to lahko tudi sporočite s klikom na "Kontaktirajte nas" na spletni strani Plus500 ali preko menija "Pomoč" na trgovalni platformi Plus500.
 6. Plus500 ne odgovarja za izgube, ki bi jih utrpeli s trgovanjem z bonusom.
 7. Ta ponudba je podvržena Pogodbi o uporabi. Zloraba ponudbe lahko privede do preklica bonusa oz. dobička, ki je bil generiran z bonusom.
 8. Plus500 si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, umakne ali omeji promocijo bonusa.
 9. Plus500 je arbiter bonusa 'zahteve' / 'pogoji' in vseh povezanih zadev.