Trgovanje s CFD-ji na surovine pri Plus500

Trgujte s pestro izbiro priljubljenih surovin s CFD-ji z vzvodom. Na naši vodilni trgovalni platformi so na voljo zlato, nafta in srebro.

Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja.

Sodi nafte in zlate palice

Plus500CY Ltd je izdajatelj finančnih produktov, ki so na voljo na tej spletni strani. Plus500CY Ltd je regulirana s strani Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo (Št. licence 250/14).

Trgovanje s surovinami z vzvodi

S surovinami lahko trgujete pri Plus500 z vzvodom do 1:152. Trgovati lahko pričnete že pri 100 € za pridobitev učinka kapitala vrednosti 15.200 €!

Oglejte si naše surovine

Zaščita pred negativnim saldom

Izračunajte si vaše tveganje - pri Plus500 ne morete izgubiti več sredstev kot jih imate na trgovalnem računu, zahvaljujoč naši zaščiti pred negativnim saldom.

Nadzor dobička in izgube

Na trgovalni platformi Plus500 lahko preprosto nastavite ustavitve in omejitve pri zahtevi zaprtja pozicije pri določeni postavki. Da bi se popolnoma izognili padcu, lahko nastavite zagotovljeno stop naročilo.

Preberite si več
  • Plus500 se v glavnem kompenzira preko razpona ponudbe in povpraševanja.
Računalniški zaslon s trgovalno platformo Plus500

Zakaj Plus500?

Enostavna in intuitivna platforma

Konkurenčni razponi

Brez provizij

Avtoriziran in reguliran

Zaščita pred negativnim saldom

24-urna spletna podpora

24-urna podpora
Potrebujete pomoč?
24-urna podpora