Trgovanje s CFD-ji na indekse pri Plus500™

S&P 500, NASDAQ 100, UK 100, Germany 30, CAC 40, NIKKEI 225

Plus500CY Ltd je izdajatelj finančnih produktov, ki so na voljo na tej spletni strani. Plus500CY Ltd je regulirana s strani Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo (Št. licence 250/14).
Trgovanje s CFD-ji na indekse pri Plus500™

Brez provizij!

Brez provizij in mesečnih doplačil. Nizki razponi med nakupnimi in prodajnimi cenami.

Trgovanje z indeksi s finančnim vzvodom

Finančni vzvod do 1:300 in nizke zahteve po kritju. Trgujte z nizkimi zneski in pridobivajte učinke trgovanja z visokimi zneski.

BREZPLAČNE cene indeksov v živo

Prejmite brezplačne cene indeksov v živo. Neprekinjeno posodabljanje grafov v realnem času omogoča dolgoročne analize gibanja cen.

Hitro in enostavno upravljanje sredstev na računu

Odprtje računa traja samo nekaj minut. Sredstva lahko položite na račun z uporabo kreditnih kartic, PayPal, bančnih nakazil ali računa Skrill. Enostavni dvigi za dostop do svojega dobička.

Seznam indeksov – kliknite tukaj
Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Trgovanje s CFD-ji morda ni primerno za vas. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja. Please consider our Risk Disclosure Statement and our User Agreement before using our services. Prosimo, da si pred uporabo naših storitev preberete Izjavo o tveganju in Pogodbo o uporabi.