Trgovanje z delniškimi CFD-ji pri Plus500™

Plus500CY Ltd je izdajatelj finančnih produktov, ki so na voljo na tej spletni strani. Plus500CY Ltd je regulirana s strani Ciprske komisije za vrednostne papirje in borzo (Št. licence 250/14).
Trgovanje z delniškimi CFD-ji pri Plus500™

Delnice na 20 različnih trgih.

Trgujte s CFD-ji na delnice iz 20 držav: ZDA, VB, Nemčija, Francija in druge. Spremembe dividend se izvršijo neposredno na vašem Plus500 računu. Nizki razponi med nakupnimi in prodajnimi cenami. Brez provizij. Če si želite ogledati naše stroške, kliknite tukaj.

Odprite preiskusni račun in naložite sredstva v manj kot 5 minutah!

Vadite trgovanje z odprtjem vašega brezplačnega demo računa v 5 minutah s prenosom programske opreme Plus500 software.

Trgovanje z delnicami s finančnim vzvodom

Fleksibilno trgovanje z delniškimi CFD-ji. Možnost trgovanja z nizkimi zneski kapitala in realizacija učinkov trgovanja z visokimi zneski.

Nadzor nad dobički in izgubami

V platformi Plus500 vnaprej določite dobiček/izgubo in vaše pozicije se bodo samodejno zaprle, ko bo dosežena nastavljena cena.

Seznam delnic – kliknite tukaj
Zapomnite si, da so CFD-ji finančni vzvodi in z njimi lahko izgubite vaš celoten kapital. Trgovanje s CFD-ji morda ni primerno za vas. Prosim, da se prepričate, da popolnoma razumete tveganja, ki se tičejo tega trgovanja. Please consider our Risk Disclosure Statement and our User Agreement before using our services. Prosimo, da si pred uporabo naših storitev preberete Izjavo o tveganju in Pogodbo o uporabi.